TAVERNA RHODOS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taverna Rhodos. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 23:21 Heerlijk eten, goed verzorgd en zoals vaak bij Grieks, méér dan voldoende.
23 jun 2024 om 18:59 Na het eten moesten we een coronatest doen om te kijken of we niet positief waren zo smakeloos het eten was. Giros schotel als kapsalon? € 1,- per lepel knoflooksaus? Eens maar nooit meer.
21 jun 2024 om 22:01 Redelijk eten tegen een forse prijs. Nare sfeer bij het afhalen. Niet erg klantvriendelijk. Voelde me er niet gewenst.
20 jun 2024 om 21:03 Eten was te zoutig. Tevens duurde het erg lang voordat het geleverd werd. Via food tracking kunnen zien dat mijn bestelling mee ging met een andere bestelling helemaal aan de andere kant van de stad waardoor het eten koud was en erg slap.
17 jun 2024 om 11:00 In tegenstelling van eerdere bestellingen was deze keer was de bezorging erg laat. Daardoor was het vlees koud en de frites koud en slap.
16 jun 2024 om 22:42 Heerleijk eten
16 jun 2024 om 19:50 De bezorger heeft het aan iemand gegeven,die hij/zij tegen kwam bij het appartement. Met het gevolg,dat ik geen eten had,terwijl ik het betaald had.
16 jun 2024 om 19:27 Lekker, maar te weinig friet.
16 jun 2024 om 18:05 Vlees is tè zout
14 jun 2024 om 21:20 Netjes op tijd en weer superlekker
14 jun 2024 om 19:26 Leker
9 jun 2024 om 22:27 Vorige zaak was veel beter grotere porties